Zo werkt Hlprs


1. Vind razendsnel de hulp die je wil

Hoe fijn zou het zijn als je met één druk op de knop de hulp krijgt die je op dat moment wil? Bof jij even, dat is precies wat Hlprs doet! Via het online platform kies je zelf een geschikte helper. Jouw boeking, jouw feestje. Jij bepaalt wat voor hulp je wil én welke helper je kiest. En wanneer. En hoe lang. Kortom: lekker zelf kiezen!Huishoudelijke hulp, tuinhulp, klushulp en oppas: boeken maar!

2. Zelf een helper kiezen

Via ons online platform vul je je gegevens in en kies je een dienst, datum, tijdstip en de frequentie van de hulp die je wil. Daarna wordt het nóg leuker, want nu mag je zelf een helper kiezen!Lees wie de helper is, check beoordelingen van eerdere klanten en zie welke badges de helper al heeft. Zo kies jij eenvoudig jouw ideale helper! We maken het je graag makkelijk.

3. Hlprs: hét online platform

Helper gekozen? Neem contact op met je helper via de handige chatfunctie! Tip: Neem vooraf via de handige chatfunctie contact op met de helper. Dan kun je alvast de taken doorspreken.Helper klaar? Betalen maar! Wij zorgen voor de facturatie. De helpers werken volledig wit, volgens de regeling dienstverlening aan huis. Zoals het hoort. Je betaalt veilig en eenvoudig via IDEAL of automatische incasso. Via een betrouwbare betalingsprovider komt het bedrag direct bij jouw helper(s) terecht!

Boek vandaag nog jouw ideale helper!

Start booking

Veel voordelen