Veilige dienstverlening aan huis in tijden van corona
Vind een helper - Hlprs

Richtlijnen voor klanten en helpers


Ondanks het coronavirus, kan de dienstverlening via Hlprs voortgezet worden. Vooral nu is een schoon huis bijvoorbeeld belangrijker dan ooit, om zo door grondige reiniging de aanwezigheid van het virus te beperken! We willen wel alle klanten en helpers vragen om de voorzorgsmaatregelen van het RIVM in acht te nemen. Indien klant óf helper corona-gerelateerde klachten heeft, wordt er uiteraard niet gewerkt. Bespreek vóór de afspraak altijd met elkaar of er gewerkt kan worden.
Vind een helper - Hlprs

Houd voldoende afstand

Zorg altijd voor minimaal 1,5 meter afstand. Wissel bijvoorbeeld de ruimtes af waar jullie aanwezig zijn: één iemand boven en de ander beneden bijvoorbeeld. Er zijn ook altijd klusjes die je als helper buiten kunt doen, denk aan ramen zemen bijvoorbeeld. De klant kan ook van de gelegenheid gebruikmaken en lekker een blokje om gaan!

Regelmatig handen wassen

Wij adviseren de helpers om direct bij binnenkomst de handen grondig te wassen, gedurende 20 seconden. Indien gewenst kan gewerkt worden met handschoenen aan. De klant zorgt voor de benodigde desinfectiemiddelen.
Vind een helper - Hlprs
Vind een helper - Hlprs

Extra bescherming

Naast werken met handschoenen, is het verstandig om een mondkapje te dragen tijdens de werkzaamheden.

Niet werken bij corona-gerelateerde klachten

Heeft de klant of helper corona-gerelateerde klachten (hoesten, niezen, keelpijn, koorts etc.), dan wordt er niet gewerkt. Hetzelfde geldt wanneer één of meerdere gezinsleden van de klant thuiszit met klachten óf wanneer in het huishouden van de helper iemand koorts heeft.
Laat je zo snel mogelijk testen bij verkoudheidsklachten en/ of koorts.
Vind een helper - Hlprs
Vind een helper - Hlprs

Bespreek met elkaar of er gewerkt kan worden

Bespreek altijd vóór aanvang van de afspraak of het verstandig is om te gaan werken. Kan de helper niet komen, omdat hij/ zij corona-gerelateerde klachten heeft en/ of iemand uit het gezin koorts heeft? Dan kan de klant via het Hlprs portaal een vervangende helper boeken.

Overweeg doorbetaling

Zodra er niet gewerkt kan worden vanwege corona-gerelateerde klachten, loopt de helper inkomsten mis. Als klant kan je overwegen de afspraken niet te annuleren via het portaal. Deze worden dan gewoon gefactureerd, zodat de helper tóch krijgt betaald. Zo help je de helper!
Vind een helper - Hlprs

Wachten hoeft niet bij Hlprs, boek vandaag nog je helper!

Start je boeking
Selecteer...

Veelgestelde vragen klanten


Kan ik de helper blijven ontvangen tijdens de coronacrisis?

Ik heb corona-gerelateerde klachten, wat moet ik doen?

Wat is jullie coronabeleid?

Welke voorzorgsmaatregelen kan ik nemen wanneer de helper komt werken?

Veelgestelde vragen helpers


Kan ik gewoon blijven werken tijdens de coronacrisis?

Ik heb corona-gerelateerde klachten, wat moet ik doen?

Wat is jullie coronabeleid?

Welke voorzorgsmaatregelen kan ik nemen wanneer ik bij de klant ga werken?

Hlprs: je eerste hulp bij een druk leven


Zijn die 24 uur per dag er net te weinig voor jou en is je to do list zó lang dat er niets meer bij past? Dat begrijpen we! Hlprs gunt jou die extra tijd waar je zo naar verlangt soms. Hulp in het huishouden, tuinhulp, klushulp of oppas: De ervaren helpers staan voor je klaar! Beloofd. Jij happy? Dan wij ook!
Vind een helper - Hlprs

Huishoudelijke hulp

Wat is er fijner dan thuiskomen in een fris en schoon huis? Thuiskomen in een schoon huis zónder daar iets voor te doen! De helpers zijn er om je te helpen. Doen ze graag! Niet prullen maar poetsen. Dát is nog eens fijn thuiskomen.

Vind een helper - Hlprs

Tuinhulp

Tover de tuin om tot jouw favoriete plekje! Hoef je zelf niet te doen hoor, doen de helpers voor jou. Met hun groene vingers plukken ze onkruid, zetten ze de bloemetjes buiten en snoeien ze met veel plezier de heg. In een mooie tuin gaat relaxen (en de buren jaloers maken) nóg beter.

Vind een helper - Hlprs

Klushulp

Handige Harry’s, die helpers. Met twee rechterhanden en een passie voor klussen, fiksen ze alles wat los en vast zit! Ideaal toch? Of die klus groot of klein is, maakt niet uit. De klushulp kies je lekker zelf! Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Vind een helper - Hlprs

Oppas

Wil jij gezellig een avondje uit of een dagje weg? Begrijpen we. Hlprs gunt jou die vrije tijd, belangrijke afspraak of tijd voor jezelf. Je kiest zelf een oppas bij jou in de buurt. Als je dáár niet happy van wordt...

Tevreden klanten, daar doen we het voor!


Start je boeking
Selecteer...